Landschap

Home Landschap

LANDSCHAP

Bij het inrichten van de openbare ruimte, een ontwikkeling of herbestemming komt meer kijken dan een mooi plaatje. Dergelijke projecten verdienen een slim, passend en haalbaar ontwerp. Het gaat immers om ruimte die door meerdere mensen en met meerdere doeleinden wordt gebruikt of een beeldbepalende rol speelt in het landschap.

 

Buro Ruiter helpt jou als opdrachtgever verder!

 

Herken je één of meerdere van de volgende scenario’s?

  • Je hebt een uitdaging op het gebied van ruimte, denk bijvoorbeeld aan stedenbouw, erftransformatie of herbestemming
  • Er zijn verschillende partijen waarbij rekening gehouden moet worden. Ook als deze partijen verschillende wensen of eisen hebben, moet er één plan op tafel komen
  • Er komt een einde aan het agrarisch bedrijf en je bent benieuwd wat je met je leegstaande schuren kunt
  • Het landschapsontwerp moet niet alleen mooi en praktisch zijn, maar ook duurzaam en (financieel) haalbaar
  • Er ligt een mooi concept voor een ontwikkeling, maar over de invulling en het ontwerp van de buitenruimte is nog niet nagedacht.

 

Bij Buro Ruiter houden we van dat soort vraagstukken. Juist bij uitdagende projecten, willen we je laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ook op een klein stukje grond, of als er twintig verschillende meningen zijn.

 

Wat kan Buro Ruiter voor je betekenen?

Ben je bijvoorbeeld architect, projectontwikkelaar of deelnemer aan een collectief particulier opdrachtgeverschap? We zouden graag eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We zijn gespecialiseerd in erftransformaties en landschappelijke inpassingen. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden.

Zin in koffie?

 

 

Copyright Buro Ruiter | 2024